Το  kavatza.com.gr είναι μία εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου με έδρα την Ελευσίνα και ιδρύθηκε το Νοέμβρη του 2017. Παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, φορητών υπολογιστών, προϊόντα τεχνολογίας και οικιακής ψυχαγωγίας.
Στεγάζεται σε σύγχρονα γραφεία συνολικής δομημένης επιφάνειας 308 τ.μ. επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 112Β’ στην Ελευσίνα, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και λογιστήριο με πλήρη μηχανογράφηση.

Τα προϊόντα προέρχονται αποκλειστικά από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καλύπτονται από εγγύηση και service όπως ορίζει ο Ευρωπαϊκός νόμος.

Το Kavatza παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, όπου καλύπτει την επισκευή, εγκατάσταση και αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος σε φορητούς & επιτραπέζιους υπολογιστές.

Με σεβασμό και κατανόηση στις αυξημένες ανάγκες του καταναλωτή, στοχεύουμε πάντα στην άμεση εξυπηρέτησή του, πριν αλλά και μετά την πώληση.

* Αποστολή του Kavatza.com.gr είναι να χτίσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του, προσφέροντας ασφάλεια, ταχύτητα και προνομιακές τιμές σε κάθε τους αγορά.

Oi αξιολογήσης φτάνουν το 99,9% σε Skroutz, Google, Facebook

Η Εταιρεία μας έχει διεθνείς Πιστοποιήσεις που επιβεβαιώνουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας, όπως και την Αξιοπιστία και την πλήρη Ασφάλεια των αγορών σας μέσω του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος

Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ελευθερίου Βενιζέλου 112Β', Ελευσίνα, Τ.Κ. 19200.

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνία
Πώς θα Πάτε :

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:30 με 17:30

Τρίτη

09:30 με 17:30

Τετάρτη

09:30 με 17:30

Πέμπτη

09:30 με 17:30

Παρασκευή

09:30 με 17:30

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Εξυπηρέτηση
Ταχύτητα
Υπάλληλος
Αποτελεσματικότητα
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed