Σουβλάκια – Ψητά – Grill  – ΧΡΟΝΟΣ 45′ ΕΛΑΧΙΣΤΗ 0€

Δείτε τον Τιμοκατάλογο

e-food Παραγγελία on line

“Στο Αυθεντικό μπορείτε να ‘εξερευνήσετε’ τον κατάλογο μας, διεγείροντας και ικανοποιώντας όλους τους οσφρητικούς και γευστικούς σας κάλυκες !
Εδώ θα γνωρίσετε την τέλεια ισορροπία ποιότητας και ποσότητας, παράδοσης και καινοτομίας, επαγγελματισμού και ‘οικογενειακού περιβάλλοντος. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο, και έχοντας χτίσει την επαγγελματική μας φήμη ως όντως ενός από τα καλύτερα σουβλατζίδικα σε ολόκληρη Αττική, καθημερινά ψήνουμε με τέχνη και μεράκι ‘τόνους’ κρεάτων και ετοιμάζουμε με αγάπη και προσοχή τα πολύπλοκα πιάτα που θα καταλήξουν στο τραπέζι σας.
Υπεύθυνοι για την σίτιση, πέραν του καθημερινού κοινού, αθλητικών συλλόγων και επιχειρήσεων , χρησιμοποιούμε κρέατα και υλικά υψηλών προδιαγραφών, αυστηρά ελληνικής καταγωγής, με μεγαλύτερο καύχημα μας το δικό μας χοιρινό, προερχόμενο από τη Φάρμα Κεχαγιά – την μεγαλύτερη στην Ευρώπη στο είδος της !!
Γι’ αυτούς τους λόγους και μόνο, δηλώνουμε οι Αυθεντικότεροι όλων ! Αυθεντικοί στην παραγωγή, Αυθεντικοί στην ποιότητα, Αυθεντικοί στο ψήσιμο, Αυθεντικοί στο σερβίρισμα, Αυθεντικοί στη συμπεριφορά μας. Εσύ λοιπόν; Πόσο Αυθεντικός αισθάνεσαι;;;

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Δήμητρoς 71, Ελευσίνα

Τηλέφωνο:
Πώς θα Πάτε :

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

11:00 - 01:00

Τρίτη

11:00 - 01:00

Τετάρτη

11:00 - 01:00

Πέμπτη

11:00 - 01:00

Παρασκευή

11:00 - 01:00

Σάββατο

11:00 - 01:00

Κυριακή

11:00 - 01:00

Περισσότερα

Wi-Fi

ναι

NOVA

ναι

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Εξυπηρέτηση
Ταχύτητα
Υπάλληλος
Αποτελεσματικότητα
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed