Η σιγή των ψαριών όταν πεθαίνουν

Αισχύλεια 2019
Σεπτέμβριος 12 🕐 21:15 Δωρεάν
Ταινία Μικρού Μήκους
Θερινός Κινηματογράφος, Παραλία Ελευσίνας

Η σιγή των ψαριών όταν πεθαίνουν σκηνοθεσία Βασίλη Κεκάτου

Ο Μάκης εργάζεται σε ένα επαρχιακό ιχθυοτροφείο. Ενα πρωί, καθ’οδόν για τη δουλειά του, πληροφορείται πως πέθανε την προηγούμενη μέρα. Yστερα από μερικές αποτυχημένες απόπειρες να αποδείξει πως είναι ζωντανός, αποδέχεται την κατάσταση του με απάθεια και αποφασίζει να ξοδέψει την τελευταία μέρα του προσπαθώντας να εξασφαλίσει την επιβίωση των δύο αγαπημένων του καναρινιών, μέχρι τη στιγμή της κηδείας του..

Το σενάριο της ταινίας συμμετείχε στο Euro Connection του Φεστιβάλ του Clermont-Ferrand καθώς επίσης και στο European Short Pitch της Nisi Masa.

Ο Βασίλης Κεκάτος γεννήθηκε τον Οκτώβρη του 1991. Σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου στο Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Η πρώτη του ταινία μικρού μήκους «Ανάδρομος» (2015) συμμετείχε στα Φεστιβάλ Δράμας και Νυχτών Πρεμιέρας. Με τη δεύτερη ταινία του «Zero Star Hotel» (2016) κέρδισε στον διαγωνισμό «What’s Next?» του Φεστιβάλ του Sundance και πήρε υποτροφία από το Sundance Institute. Εχει εργαστεί επίσης ως σκηνοθέτης σε διάφορα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους και είναι ο εμπνευστής και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του SeaNema Open Air Film Festival.

Εκκίνηση:

12 Σεπτεμβρίου, 2019 9:30 μμ

Λήξη:

12 Σεπτεμβρίου, 2019 10:30 μμ

Αμοιβές & Εισιτήρια

Δωρεάν

Αυτό το γεγονός δεν έχει κανένα κόστος εισόδου

Τόπος Διοργάνωσης

Διεύθυνση:

Θερινός Κινηματογράφος, Παραλία Ελευσίνας, Κανελλοπούλου 2 Ελευσίνα