Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation

Πλέον η Ελευσίνα έχει τη δική της Kavatza!

Πλέον η Ελευσίνα έχει τη δική της Kavatza!

Πλέον η Ελευσίνα έχει τη δική της Kavatza!

Στην άβυσσο του ηλεκτρονικού εμπορίου όπου οι διαδικτυακές αγορές προϊόντων συνεχίζουν να κερδίζουν έδαφος έναντι των φυσικών καταστημάτων,  καθώς προσφέρουν ευκολία στον τρόπο παραγγελίας και έχουν με διαφορά τις χαμηλότερες τιμές, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε μία ελληνική εταιρεία από την Ελευσίνα να κάνει τη διαφορά.
Ο λόγος για το kavatza.com.gr το οποίο ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2017 και ήδη στο πρώτο χρόνο λειτουργίας του έχοντας κάνει μία αλματώδη πορεία, μετράει πάνω από 120.000 μοναδικούς χρήστες και περισσότερες από 1.000.000 επισκέψεις στην διαδικτυακή του πλατφόρμα σε Ελλάδα και Κύπρο!
Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα διαδικτυακά καταστήματα, είναι το ποσοστό των θετικών αξιολογήσεων που φτάνει το 99,9% σε  σε SkroutzGoogleFacebook, κατατάσσοντάς το στα πλέον αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα, αναδεικνύοντας μεταξύ άλλων την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων, την άμεση ενημέρωση, αλλά και γενικότερα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, πριν αλλά και μετά την αγορά.
Η πλατφόρμα του προσφέρει εύκολη πλοήγηση, με προϊόντα αποκλειστικά από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου καλύπτονται από εγγύηση και service όπως ορίζει ο Ευρωπαϊκός νόμος, επίσης έχει διεθνείς Πιστοποιήσεις που επιβεβαιώνουν τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, όπως την Αξιοπιστία και την πλήρη Ασφάλεια των αγορών, μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

Το kavatza.com.gr είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με έδρα την Ελευσίνα, που ήρθε για να γίνει ο απόλυτος online προορισμός προϊόντων τεχνολογίας, ήχου-εικόνας, αλλά και γενικότερα ηλεκτρικών συσκευών σε προνομιακές τιμές!